Digital närvaro, Moln8, CMS, Webbpublicering

 

Abonnemang

När ni beställer en webbplats från Moln8 så kommer vi överens om design och funktionalitet och webbplatsens omfattning. Utifrån detta lämnar vi ett fast pris på en nyckelfärdig webbplats och kommer överens om vilket månadsabonnemang som passar er bäst. Det fina är att ni sedan löpande kan förändra, lägga till funktioner och utöka antalet sidor utan att det kostar något utöver abonnemangskostnaden. Om ert företag växer och ni känner att ni vill skala upp er webbplats så är det enkelt att uppgradera från, till exempel "standard" till "professionell".

Anledningen till att vi endast erbjuder webbplatser med månadsabonnemang är att vi vill säkerställa kvalitén. Vi garanterar tillgänglighet, hastighet och hjälper er med uppdateringar, sökoptimering och support i ert dagliga arbete med webbplatsen. Visst kan ni hitta företag som erbjuder exempelvis hemsidor byggda i WordPress till ett billigt engångspris. Problematiken brukar dock uppstå efter leverans när ni vill göra små förändringar och då tvingas betala timkostnad för detta. En webbplats kräver också löpande underhåll för att inte bli långsam eller i värsta fall hackas.  

Kontakta oss så visar vi hur Moln8 fungerar och kommer överens om ett upplägg som passar er verksamhet bäst.

En snabb och snygg webbplats som ni klarar av att redigera själva. Daglig backup för att säkerställa att inget försvinner och kontinuerliga säkerhetsuppdateringar webbplatsen. Här ingår de vanligaste modulerna så som e-postformulär, bildhantering, möjlighet att bädda in video med mera. Om antalet besökare och kraven på funktioner ökar finns alltid möjlighet att uppgradera. Självklart får ni utbildning av publiceringssystemet vid leverans av er nya webbplats.

Jag vill veta mer

Webbplats för er som verkligen vill ha möjlighet att växa och nå ut digitalt. Förutom daglig backup av innehållet på webbplatsen och garanterad säkerhet ingår även avancerade funktioner så som produktkataloger och specialanpassade moduler eller integrering av externa system efter era behov. Vi arbetar också aktivt med sökoptimering och funktionstestar löpande hela webbplatsen. Förutom utbildning vid leverans av er nya webbplats hjälper vi er med förändringar av sidor och innehåll. Vår support garanterar att ni alltid har en fungerande, snabb, säker och snygg webbplats.

 

Jag vill veta mer
För det större företaget eller organisationen som behöver en avancerad webbplats och förväntar sig mycket trafik. Förutom alla övriga funktioner så hjälper vi er kontinuerligt att sätta upp nya sidor, mallar och designer av dessa. Vi hjälper er också med årliga genomgångar av webbplatsen och utbildning av ny personal. Kontakt oss så berättar vi mer. Kontakta oss för priser och offert.
Jag vill veta mer