Flytta till Moln8

och öka försäljningen med en ny snabb hemsida

 

Få en grundläggande introduktion och prova kostnadsfritt första månaden.

 

 

Ni fokuserar på att utveckla er verksamhet

Vi tar hand om resten

Moln8 är en plattform som gör det enkelt att vara närvarande och dynamisk i sin försäljning på nätet. När ni beställer en webbplats hos oss gör vi en grundläggande design samt fyller den med innehåll och de funktioner ni önskar. Därefter väljer ni själva hur mycket av det löpande arbetet vi ska ta hand om. Våra serviceavtal är anpassade för att passa Er verksamhet. 

 

Marknadsförings- plattform

Moln8 är plattformen för ert varumräke på nätet. Blogg, landningssidor, produkt- och tjänsteförsäljning, filmer och lagring av kampanjmaterial - Moln8 är helt enkelt platsen där ni eller vi sköter er digitala närvaro.

Design & anpassning

Vi hjälper er att skapa en så effektiv, dynamisk och säljande webbplats som möjligt. Utifrån er verksamhet anpassar vi plattformen för att den ska fungera så bra som möjligt för er.

Serviceavtal

I våra serviceavtal ingår support, hjälp med publicering och förändringar av design. Ett serviceavtal kostar från 550 kr/månaden och anpassas utifrån Era behov. Ni väljer själva hur mycket ni har möjlighet att göra själva. 

Sökmotoroptimering

SEO leder till ökad synlighet på sökmotorer och mer trafik till din hemsida. Vi hjälper er med att kontinuerligt producera texter, bilder, länkar och sidor som gör att er webbplats hamnar högt upp vid sökningar hos sökmotorer så som google.

Facebookannonsering

Tillsammans lägger vi upp en strategi och budget för hur ni ska jobba med Facebook där vi hjälper er med inlägg, filmer, bilder, texter och kampanjer. Vi skapar företagssida, annonser, evenemang med mera. 

Innehåll

Vi producerar digitalt innehåll till webbplats och sociala medier. Om ni behöver vidareutveckla varumärket eller en grafisk profil ordnar vi det också.