Moln8 logotyp

 

Vad är Inbound Marketing & Sales?

Moln8 hjälper ditt företag att öka antalet besökare till hemsidan och generera fler leads som konverteras till kunder. Med HubSpots verktyg får ni tillgång till den senaste tekniken för marknadsföring och försäljning. Med automatiserade prosesser sparar ni tid och effektiviserar försäljningen. Vi kopplar ihop Moln8 CMS med HubSpots CRM och marknadsföringsverktyg, hjälper er igång med verktygen och utbildar i verktygen och Inbound Marketing strategin.

 

Klicka på playknappen nedan för att se en kort beskrivning av vad HubSpot är

 

Oavsett om du är redo eller inte så sker en omställning i hur marknadsföring fungerar just NU... De flesta människor har tröttnat på den traditionella reklamen (outbound marketing). Nu handlar det istället om att hjälpa människor att lösa deras problem. Du lockar intresserade besökare till din webbplats med relevant och intressant innehåll som skapar förtroende för dig och ditt företag.

 

Den gamla typen av reklam funkar inte längre

 

94% hoppar över tv-reklamen
91% avföljer e-postlistor
27% av alla direktmail öppnas aldrig

De flesta företag som jobbar med Inbound Marketing får 3 gånger högre avkastning på sina kampanjer än företag som fortfarande jobbar med outbound marketing.

Vi gör Inbound Marketing enkelt och effektivt. Och det ger resultat!

 

Förändra din marknadsföring och försäljning nu

Vi hjälper dig att komma igång med HubSpot vare sig ni vill jobba vidare med er befintliga webbplats eller flytta över till Moln8 CMS. Kontakta oss så berättar vi mer om hur HubSpot och Moln8 kan förändra er marknadsföring och försäljning.

Ring 070-341 43 65, boka en mötestid eller skicka bara ett meddelande med formuläret nedan.