MADE IN SWEDEN

Moln8 - tjänster

Snygga, snabba och säljande hemsidor med grundläggande funktioner för småföretagare, entreprenörer och startups. Digital marknadsföring som stärker ert varumärke och ökar er försäljning.

 

Webbplatser

Hemsida enkelt

Snygga, snabba och säljande hemsidor med grundläggande funktioner för småföretagare, entreprenörer och startups. Bygg ditt varumärke, marknadsför en produkt eller sälj tjänster. Kontaktformulär, blogg, video och alla övriga funktioner som behövs för det mindre företaget. Med en hemsida från Moln8 får du en blixtsnabb hemsida som är tillgänglig, säker och lättnavigerad. Köp till några av våra tjänster som serviceavtal, hjälp med design och sökmotoroptimering och ni kan känna er lugn och fokusera på ert företags dagliga drift.

Hemsida 300 kr/mån

Professionell

Allt du behöver för att driva ett professionellt företag. Skapa innehåll med blogg, video och artiklar. Möjlighet till flera språk och specialanpassade moduler för produkter och tjänster. Optimera för sökmotorer och dela på sociala medier. Skapa smarta och säljande landningssidor med call to action och anpassat innehåll som förvandlar dina besökare till kunder. Vi anpassar moduler och upplägg så att det passar er verksamhet så bra som möjligt. Dessutom optimerar vi er webbplats så att den blir blixtsnabb.

Professionell 450 kr/mån

Webbshop

Öka försäljningen med Moln8 e-handel. Med vårt e-handelssystem anpassar vi lätt mallarna för att passa era produkter så att de presenteras säljande och begripligt. Betalning / Check out sker med Klarna eller Stripe Framförallt är vår e-handel blixtsnabb vilket har visat sig vara en avgörande faktor för att öka försäljningen på nätet. Om ni beställer vår e-handelslösning ingår också alla funktioner och moduler för att skapa en professionell webbplats.

Webbshop 550 kr/mån

 

Tjänster

Uppstart

Vi hjälper dig att fylla hemsidan med innehåll och tillsammans väljer vi bilder, grafik och texter. Vi utbildar dig i hur du själv redigerar texter, bilder och annat innehåll på hemsidan. Priset för uppstart varierar självklart i förhållande hur omfattande innehållet på er hemsida är men vi lämnar alltid fasta priser. Priset för att designa och fylla en enkel hemsida med innehåll och utbildning i att själv uppdatera Moln8 är 3200 kr.

Uppstart från 3200 kr

Serviceavtal

Uppdaterat innehåll är viktigt för att en webbplats ska vara säljande och hamna högt upp vid sökningar på google. Många företagare har ont om tid, inga bekymmer, vi hjälper dig med att hålla hemsidan uppdaterad. Vår service omfattar cirka 4 uppdateringar av innehåll eller förändringar i design per månad och självklart även support när det behövs. Om du har ett större företag och behöver mer hjälp kan vi självklart hjälpa er mer. Kontakta oss bara för en offert.

Serviceavtal 550 kr/mån

SEO

Sökmotoroptimering är ett effektivt sätt att öka synligheten och antalet besökare på din webbplats. Vi hjälper dig att kontinuerligt arbeta med sökord och innehåll som gör att du hamnar högre upp vid sökningar på google. Vi håller koll på dina viktigaste sökord och rapporterar till er kontinuerligt. Vi använder oss av programmen Screming Frog och Wincher för att analysera och rapportera. Om ni behöver hjälp med ett mer omfattande SEO arbete är det bara att höra av er så lämnar vi en offert när vi analyserat er verksamhet.

650 kr/mån

Facebook

Kontakta oss om ni vill ha hjälp med Facebookannonsering. Vi är experter på att snabbt analysera er målgrupp och rikta annonserna så att de blir så kostnadseffektiva som möjligt. Vi hjälper er med bildmaterial, texter och optimering av er annonsering. Vare sig ni vill marknadsföra en tjänst eller produkt, stärka ert varumärke eller annonsera för att skapa leads så hjälper vi er att lyckas på Facebook.

Facebookannons från 950 kr

Innehåll

För att hålla en hemsida levande och för att den skall locka till sig allt fler besökare över tid så krävs det att innehållet uppdateras kontinuerligt. Ett kostnadseffektivt sätt att öka sin försäljning är att satsa på att locka så många återkommande och nya besökare till hemsidan som möjligt och på det sättet göra sig oberoende av annonsering i sociala medier eller exempelvis tidningsannonser. Vi hjälper er att skriva texter om era produkter eller tjänster. En blogg eller nyhetssida där vi producerar artiklar är ett väldigt effektivt sätt att skapa en attraktiv hemsida som lockar besökare. Kontakta oss för en offert för löpande månadskostnad eller ett engångspris.

Texter - offert

Grafik

Behöver ni bilder eller grafik till er hemsida? Beskriv bara vad ni behöver så ordnar vi det snabbt och till ett mycket bra pris. Vi har också tillgång till ett stort arkiv med animationer och film som på ett effektivt sätt tydliggör ert erbjudande. Vi fixar annonser till Facebook, LinkedIn och andra sociala medier eller tidningar snabbt och till ett lågt pris. En enkel logotyp med grafisk profil levererar vi till fasta priser. Kontakta oss för offert.

Grafik - offert

 

Kontakt

Kontakta oss så visar vi hur Moln8 funkar och ger tips på hur ni skulle kunna förbättra och förenkla er digitala närvaro. Ring oss på 070-341 43 65 eller kontakta oss via formuläret nedan så bestämmer vi en tid för demo digitalt eller IRL.